ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Η εταιρεία Σαββόπουλος ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1976 από τους αδερφούς Βασίλειο και Νικόλαο Σαββόπουλο. Από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής της μέχρι και σήμερα διατηρείται συνεχώς στην κορυφή του χώρου. Η Σαββόπουλος ΑΒΕΕ είναι η πρώτη που σχεδίασε και παρήγαγε αποκλειστικά Έπιπλο μπάνιου.

Η μακροχρόνια πορεία, η τεχνογνωσία, η εμπειρία των στελεχών, η δημιουργική φιλοδοξία και ο ποιοτικός σχεδιασμός των επίπλων την καταξίωσαν.

 

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

A
Ποιοτητα

Χρησιμοποιώντας υλικά με προδιαγραφές ανάλογες με τις σκληρές συνθήκες του μπάνιου,  προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις ποιοτικές, οικονομικές και ταυτόχρονα λειτουργικές και εντυπωσιακές.

B
Σχεδιασμο

Σταθερά προσανατολισμένη στις ανάγκες της σύγχρονης κατοικίας, στις επιθυμίες των πελατών και συνεργατών της, προσφέρουμε τις πιο κατάλληλες λύσεις, έχοντας ως βασική φιλοσοφία της την ποιότητα σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό και την λειτουργικότητα.

C
Υποστηριξη

Δημιουργούμε συνεχώς νέους τρόπους επικοινωνίας, οι υπηρεσίες της δεν σταματούν τη στιγμή της πώλησης, αλλά εξελίσσονται σε αμοιβαίες και μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.

D
σιγουρια

Στόχος είναι να προσφέρει πάντα ολοκληρωμένες υπηρεσίες με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, να διδάσκεται συνεχώς από τις εμπειρίες της και να επενδύει συνεχώς στο είδη άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της, καθώς και σε νέα υψηλή τεχνολογία.